Tapeter barnerommet slik at du kan få tid til å trene

Barn tar mye av tiden din, tid du ellers ville har brukt på andre ting, slik som å feste og trene. Etterhvert som barna blir større kan de være mer for seg selv, leke med kamerater og kose seg med bøker og film.

En ting som gjør at barna fortsetter å være avhengig av deg, er at soverommet ikke er trivelig. Mørke vegger uten personlighet, skaper en dunkel og trist atmosfære. Men med koselige tapet til barnerom fra Familietapeter.no blir alt mye bedre.

Hva bør man se etter

For slike tapet barnerom kan være et prosjekt man setter i gang. Kanskje til og med barna roper Tapet Barnerom, mens du ligger i sofaen og sover. Helst vil du bare ut å løpe i skog og mark, men akkurat nå trenger du hvile. Drøm litt om forskjellen det vil gjøre. Barna kommer hjem fra skolen, spiser litt og leker på barnerommet.

Barna skal legge seg. Alt som før var et påskudd for at du skulle være hos dem til de sovnet er nå forvandlet til en lek. Ingen rop om mer drikke og ingen barn som ikke får sove. Du får mer hvile, og mer tid til å trene og gjøre det du vil.

Hva trenger man

Det er ikke så mye annet enn å sette i gang. Fjern lister til gulv og tak, og bla litt i katalogen med barnetapetene. Fortell barna om planene og la de få være med på å bestemme. Sørg for at alt er klart til å legge ny tapet på veggene. Foruten ny tapet på en rull, trenger du:

  • En vinkel
  • Tapetkniv
  • Rulle og pensel
  • Svamp
  • Lim

Det kan være lurt å bruke en app for å sjekke at du tapetserer rett, slik at kantene ligger fint inntil hverandre. Begynn i et hjørne, og arbeid deg utover på veggen og videre bort til neste hjørne. Dette blir bra, og ungene er i ekstase.

Finn fram sykkelen og gåstavene

Når du endelig har fått lykkelige barn som leker masse sammen på barnerommet, kan du ta deg en økt ute i det fri. For det er natur og aktivitet du har lengtet etter i så lang tid. Løping er bra for deg og det er det livet du ønsker.