Sette seg hårete mål – 3 ting som gjør at du kan klare det

Hårete mål er noe som betyr å sette seg nesten uoppnåelige mål. Hva er ditt uoppnåelige mål? Å løpe 5 kilometer på under 17 minutter? Å fullføre halvmaraton? Løpe maraton under 3 timer eller å løpe en ultra? Uansett hva det er, så kan det være lurt å sette seg slike tøffe målsetninger.

Det er flere grunner til at man bør sette seg hårete mål, og vi skal se på hvordan man kan nå dem.

1. Bruk ekspertise til å nå målet

Enten det er å løpe maraton eller fikse på utseende, så er det lurt å bruk ekspertise. Som at Nordichair.com kan hjelpe deg med dårlig hårvekst, kan en anerkjent blogger hjelpe deg med å lykkes på løpebanen. Er målet å få en hårmanke som Fabio, så velger du Nordichair.com uten å tenke mer over det. Er målet å komme gjennom maraton i live, så velger du å ta i mot råd som hjelper deg.

2. Legg en plan og strategi

For å fullføre et maraton så bør du sette opp noen delmål. Skriv ned alle tidene dine, og lag en liste over hvor fort du løper. Kan du holde 15 km/t over lang tid, så kan du klare å løpe maraton på godt under 3 timer, men klarer du bare 10, så må du kanskje trener mer spesifikt. En plan vil gjøre det enklere å gjøre det som skal til for å klare målet sitt. Kjøp noen stilige løpesko som gjør deg motivert.

3. Drikk vann, vann, vann

Du drikker kanskje for lite, men kroppen din sier ikke nødvendigvis i fra. Du merker det egentlig ikke før du begynne å trene jevnlig. Uten nok vann vil ikke kroppen restituere eller håret gro. Det er vannets egenskap som smører og vedlikeholder som gjør at det er så viktig, noe alle kroppens organer ønsker seg. Men det går an å drikke for mye. 2 liter vann er ca. 10 glass i løpet av dagen, gjør det til en vane! Nå kan du snart løpe maraton, med selvtillit og et flott hår.

Hårete mål som gjør deg lykkelig

Det som er felles for mål, er at det er du som gjennomfører dem. Det gir deg så mye at du blir lykkelig og føler mestring. Men ingen sier at du ikke kan ta i mot hjelp.