Slik får man mer tid til å løpe og trene

Det er stadig flere som får øynene opp for egentrening, som løping, styrketrening, crossfit – og annen form for trening. Når man først tester det ut et par ganger er det faktisk svært vanskelig å ikke bli helt avhengig. Grunnen for dette er nemlig siden det skaper gledes hormoner i kroppen, og dette liker kroppen. Videre resulterer dette i at man blir avhengig. Man kan se på det litt som med sukker eller koffein. Når man konsumerer det skapes det hormoner i kroppen som gjør oss glade, noe som deretter resulterer i at man blir avhengig. Trening fungerer på samme måte, bare i motsetning av sukker og koffein, er trening faktisk helt enormt bra for både den fysiske og mentale helsen. Det er et problem mange møter på i en hektisk hverdag, og det er hvordan man skal få tid til treningen.

Benytt deg av praktiske løsninger for å få bedre tid til trening

I dag er vi så heldige at vi kan få smart-teknologi i de fleste praktiske produkter. Det som er litt dumt da, er å ikke benytte seg av dette og samtidig klage på dårlig tid. Hvis man har el-bil, er en easee ladeboks noe man absolutt bør ha. Easee ladeboks ser ikke bare helt lekker ut, den er også proppet med smart-teknologi. Dette betyr at siden den kan koble seg til wifi eller mobildata, kan man bruke den via strømappen sin. En easee ladeboks er altså både en smart og veldig lekker investering.

Andre praktiske ting som det er helt dumt rett og slett å ikke ha, er blant annet robotstøvsuger og robotgressklipper. Hvis man bruker tid på å støvsuge og samtidig klager på dårlig tid, gir det ikke særlig mening. Ved å innvestere i en robotstøvsuger gjør den all jobben og kan støvsuge mens du gjør noe mer nyttig, som for eksempel å trene.

Om sommeren kan det også gå mye tid på å klippe gresset. Her igjen er det bare dumt å ikke ha en robotgressklipper.

Benytt deg av mealprep

Når man er inne i treningslivstilen går det fort veldig mye tid på kjøkkenet for å lage mat. Og hvis du er en som trener mye, så er nok fenomenet mealprep veldig kjent for deg. Det fungerer slik at man lager mye mat, for eksempel en gang i uken. Dette fordeler du i bokser og fryser det ned. Når du skal spise maten, tar du det opp fra fryseren og varmer det i mikroen. Dette kan faktisk spare deg for enormt mye tid på kjøkkenet.