Beskytt telefonen når du løper

Mobilen er en selvsagt ting å ta med seg, uansett hva man driver med. Men når du driver med trening eller fysisk aktivitet, er det viktig å beskytte telefonen mot støt og skade. Det gjelder også når du løper. Enten du er på veien eller i skogen, kan mobilen få seg en skikkelig smell dersom den faller ut av lomma, eller hvis du kommer borti noe. En god mobilbeskyttelse er derfor gull verdt.

Velg et godt deksel

Et deksel kan redde mobilen dersom du mister den. Selvsagt bør du ha mobilen i en lomme eller veske med glidelås, men det er ikke alltid mulig å være helt trygg. Og ny mobil kan være kostbart dersom uhellet er ute. Har du for eksempel iPhone 14 pro, vil et iPhone 14 Pro Max deksel være en veldig rimelig investering sammenlignet med å måtte betale for reparasjon eller ny mobil.

Du kan kontakte forsikringsselskapet dersom mobilen blir skadet, men det beste er alltid å forhindre at skader skjer.

Deksel er dekorative

Det finnes fortsatt mange som mener at et mobildeksel er kjedelig, men slik trenger det ikke å være. Du finner et stort utvalg av iPhone 14 Pro Max deksel på Nudient. Dermed kan du velge et deksel som passer til din stil, eller som sier noe om hvem du er som person.

Med et spennende deksel blir det også lettere å skille telefonen din fra de andre telefonene i huset eller vennegjengen. Velg ensfarget eller mønstret. Hvis du vil at selve mobilen skal vises, velger du et gjennomsiktig deksel. Men du bør i hvert fall ikke la være å kjøpe deksel. Det kan bli kostbart!

Tell skritt, avstand eller tid

Mobilen er forresten et supert hjelpemiddel når du løper. Du kan bruke den som skritteller eller den kan fortelle deg hvor langt du har løpt. Selvsagt bør du også starte en stoppeklokke, spesielt dersom du ofte løper samme rute.

Da kan du se om du blir raskere etter hvert som du blir bedre trent. Det er alltid motiverende å se at du klarer å løpe litt raskere, og at du kanskje blir litt mindre sliten når kondisen blir bedre. Med et godt deksel, er det i hvert fall ingen grunn til å bekymre seg for mobilen mens du løper.