Er det mulig å løpe med brystimplantater?

Det er mange av oss som lurer på dette spørsmålet. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på om det er mulig å løpe med brystimplantater.

Test ut nye utfordringer

Når man først begynner å løpe, så kan det være vanskelig å motivere seg selv, fordi man rett og slett ikke løper langt nok. Hvis du prøver deg på et slikt treningsprogram slik som “Sofa til 5 kilometer”, så er det gøy fordi du vil se framgangen din. Dette er også den perfekte treningen for deg som nettopp har fått brystimplantater, rett og slett fordi du vil ha en blanding av gåing og løping. Selvsagt anbefaler vi deg at kirurgen som utførte brystoperasjonen din å godkjenne dette i de tidligere fasene. Dette kan du få mer informasjon om på Motiva, de vil hjelpe deg med å finne den stilen som passer best for deg og din kropp. Det finnes en rekke typer innlegg som kan gjøre at du ser aller best ut når du driver med konkurranseløping!

Det aller vanligste er å overtrene når man først begynner å trene. Så det er viktig å huske at du ikke skal løpe marathon frøste gang du løper! Det finnes klare fordeler med det å løpe og det er disse du må finne i ditt eget liv. Du kan for eksempel også løpe i trapper for ekstra trening.

Konkurranseløping

Det har blitt veldig trendy å være med i marathon, halvmarathon, 10k og 5k-løp nå for tiden og det er noe mange trener for. Noe som er sikkert er at det også finnes utrolig mye fint treningstøy der ute. Da kan du se utrolig flott ut med dine nye brystimplanter når du er ute på joggetur.

Så svaret på spørsmålet “er det mulig å løpe med brystimplantater?” er selvsagt ja! Du må bare finne et opplegg som passer for deg og dine behov, bare kom i gang!