Tilby rask kundeservice – Få mer tid til løping!

Det å løpe er utvilsomt en kjempefin form for trening og mosjon. I tillegg kommer du deg ut av sofaen og får frisk luft og bedre helse. Driver du en sportsbutikk? Da vet du nok hvor viktig det er å kunne tilby kundene dine den beste kundeservice. Fornøyde kunder er kunder som kommer tilbake, igjen og igjen. I denne artikkelen skal vi se litt på hva du som sportsbutikkeier som selger løpeutstyr kan gjøre for å forbedre din kundeservice ved hjelp av tjenestene som Lime tilbyr.

Lever kundeservice i verdensklassen med Lime

Så, hva er god kundeservice kan man spørre seg. Du vil selvsagt som alle andre butikkeiere levere knallgode produkter til gode priser. Men selv om sykkelhandelen er et faktum, betyr ikke det at handelen er avsluttet. Det er nemlig akkurat på det tidspunktet at du og din sykkelbutikk får muligheten til å vise kundene deres hva duger til! Men hvordan skaper du fornøyde kunder som kommer tilbake?

Gjør deg kjent med kundenes behov

Det aller viktigste er å kjenne hver enkelt kundes behov og preferanser. Hvordan bruker de produktene som du leverer og hvor godt fornøyd er de? Samle inn all relevant informasjon og skap deg en ryddig og god oversikt over disse tingene. Dermed vil du kunne yte den beste kundeservice og raske tilbakemeldinger.

Gjør det enkelt for kundene dine

I dag er det vanskelig å gjennomføre rasjonelle valg, ettersom det er mye kopiering ute å går i markedet. Derfor er det viktig at du gjør det så enkelt som mulig for kunden med å avgjøre hvilke behov man har. For å lykkes med dette, er det viktig at dine ansatte som driver med nettopp kundeservice-delen trives i jobben og føler de får oppmerksomhet og klare instrukser. Lime tilbyr en rekke gode tjenester som kan gi din kundeservice en skikkelig boost.

Dermed har du mer tid til løping.

New Music